skip to Main Content
Work

Gamă variată de produse

Bm Alutech Srl este o companie 100% românească, specializată pe Producție Plase de Insecte, Producție Rulouri Exterioare, cât și montaj și întreținere Tâmplărie PVC Salamander, Produse din Sticlă, Rulouri Exterioare, Plase de Insecte, Uși Automatizate de Garaj, Marchize, Rolete, Jaluzele. Toate produsele noastre sunt de o înaltă calitate și pot fi montate conform cu cerințele spațiului Dumneavoastră.

Clienții nostri sunt atât persoane fizice, cât si persoane juridice. Putem asigura montaj în spații private, spații de birouri, spații comerciale, etc.

Deplasare gratuită

Pentru a ne asigura că produsele comandate sunt conform cu cerințele spațiului Dumneavoastră, măsurătorile finale le facem doar noi la fața locului, astfel încât ne dorim să evităm eventualele mici erori de măsurare ce pot apărea.

Mentenanta

Garanție și întreținere

Oferim garanție pentru produsele comercializate, și putem asigura la cerere și servicii de întreținere si mentenanță. Ne dorim astfel ca produsele achiziționate de la noi să aibe o durată de viață cât mai lungă, iar tu să stai fără nici o grijă.

Dacă te-am convins, te așteptăm sa iei legătura cu noi.

Acum că știi cu ce ne ocupăm, poate ai dori sa ne cunoști

Alexandru Mezdrea, Director General

Alex este co-fondatorul acestei afaceri. Are experiență de peste 10 ani în vânzări și se ocupă de negocierea tuturor contractelor din firmă, cât și de coordonarea echipelor de montaj.

Bogdan Bănuță, Director Tehnic

Bogdan, celălalt co-fondator, este omul cifrelor. El se ocupă de bunul mers al afacerii, de tot ce inseamnă relația cu furnizorii, și împreună cu Alex participă la recrutarea oamenilor care formează echipele de montaj.