skip to Main Content

Ușile din sticlă se potrivesc în orice interior case, birouri sau spații comerciale, prin designul lor conferind stil, eleganță și o luminozitate specială oricărui spațiu.
Prin diversitatea tipurilor de sticlă, ușile pot fi personalizate în funcție de cerințele de arhitectură fiind transparente, mate, complet opace sau personalizate prin culori sau modele sablate, sigle și logo-uri. Ușile din sticlă propuse de noi pot fi din geam securizat de 8mm, 10mm sau 12mm, iar finisajul feroneriei poate fi inox, aluminiu, colorat sau finisaje speciale (auriu).

În funcție de modul de acționare și deschidere, ușile din sticlă pot fi pivotante, batante și glisante sau culisante:

Ușă pivotantă

Ușă pivotantă

Fixată în pardoseală și în plafon sau în pivot superior fixat pe panourile de sticlă adiacente și în pardoseală. Au avantajul că nu necesită toc de ușă, însă nu oferă o izolare fonică și termică foarte bună. Ușile pivotante sunt uși de acces în clădiri, magazine, birouri, spații cu trafic mediu și intens de persoane, oferind un plus de personalitate clădirii.

Ușă batantă

Ușă batantă

Se fixează cu balamalele pe laterală, cu prindere în peretele existent sau în tocul usii. Sunt uși rezistente, ce oferă izolație fonică și termică. Ușile sunt prevăzute cu mânere cu sild sau rozetă.

Putem executa si monta o gama variata de usi de sticla de inalta calitate conform cu cerintele spatiului dumneavoastra.

Uși glisante

Uși glisante

Sau culisanta se deschide prin glisare orizontală pe șină montată pe plafon sau pe perete. Ușile glisante pot fi folosite ca uși de cameră (de interior), cabine de duș sau ca pereți despărțitori, principalul avantaj fiind reprezentat de utilizarea mai eficienta a spațiului. Acestea pot fi glisante dintr-un singur panou din sticla securizată, care glisează lateral pe perete, duble- din doua panouri de sticlă care se deschid , glisând lateral stânga și dreapta pe pereți, sau uși glisante cu panou fix- formate din două panouri: un panou fix și un panou mobil care glisează lateral peste cel fix.

Alte produse din sticlă

BALUSTRADE DE STICLĂ

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE DIN STICLĂ

CABINE DE DUȘ

MOBILIER DIN STICLĂ

TREPTE ȘI PARDOSELI DIN STICLĂ

LUMINATOARE, COPERTINE DIN STICLĂ